Winkelwagen

[ 0 ] Items
Afrekenen
 x 
Cart empty

Koralen zucht Coral Snow 250ml


Price:
€27,00
  • Description
  • Reviews

Coral Snow (Korallen-zucht) wordt als 'drager vloeistof' voor producten zoals Kaliumjodide Fluor Concentraat, of B-Balance ingezet. Het kan echter bij alle 'element' bevattende producten worden gebruikt, en eveneens bij de Amino Acid en de Vitalizer producten van Korallen-zucht.
Coral Snow maakt deze elementen a.h.w. beter beschikbaar voor de koralen. Het is daarbij geschikt voor SPS en LPS koralen, zachte koralen en doopvontschelpen. Daarnaast kan Coral Snow gebruikt worden voor het oplossen van verschillende problemen in het zeewateraquarium.

  • Coral Snow bestaat onder andere uit een natuurlijk mengsel van Calciumcarbonaat en Magnesiumcarbonaat. Dit is verkleind tot 2,5µm, de optimale deeltjesgrootte voor opname door de koralen. Korallen-zucht doseert Coral Snow dagelijks in hun aquaria, steeds samen met een ander 'element' bevattend product. De benodigde hoevelheid wordt in een glas gemengd met het te doseren product. Na ca 5 minuten wordt het mengsel langzaam toegediend in de stroming van het aquarium.
  • Coral Snow neutraliseert zuren en helpt bij velerlei problemen in het water. Ook bij grote veranderingen in de bezetting (toename door plaatsing nieuw aangekochte/geimporteerde exemplaren) kan Coral Snow helpen om het systeem stabiel te houden. Korallen-zucht doseert in die situaties, gelijktijdig met de plaatsing van nieuwe koralen, eenmalig 5 ml per 100 liter water.
  • Ook bij problemen met smeeralgen of cyanobacteriën kan Coral Snow helpen. Daartoe wordt aan de Coral Snow dosering 1 druppel ZEObak toegevoegd per 100 liter aquariumwater. Dit mengsel wordt daarna elke tweede dag gedoseerd tot de problemen zijn verholpen.

Coral Snow kan dagelijks worden gedoseerd in een hoeveelheid van 1 tot max 4 ml per 100 liter aquariumwater. De tijdelijke troebeling die hierdoor ontstaat verdwijnt vanzelf en is volstrekt ongevaarlijk voor zowel de vissen als de gevoelige koraalsoorten.

Contact

logo-nieuw
Hintham 43a
5246 AC Rosmalen

Tel.: 073-6440657

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Aquarent © All rights reserved. | by PE Web Services